ЗА НАС
 

Екипът на НИКА ДИЗАЙН   е изграден от доказани  професионалисти в сферата на интернет услугите. Основната дейност на фирмата се състои в изграждане на цялостни интернет решения, включващи изработване на интернет страници, интернет приложен софтуер, интернет рекламни камнпании, както и интернет оптимизация на страници.

Основни приоритети на фирмата са качество и професионализъм, грижа за клиента, добросъвесттна дейост  и коректни отношения, оптимални срокове.
Основни цели на НИКА ДИЗАЙН  
Ние  искаме да създадем уникален дизайн за Вашата фирмена идентичност в интернет пространството, така че Вашите клиенти винаги да Ви разпознават, а конкурентите  да искат да Ви подражават.Желаем да Ви партнираме в увеличаването на Вашия имидж и популяризиране на Вашата марка в интернет. Нашата идея е Вие да сте доволни от нас, не само на всеки етап от процеса по изграждане на интернет страницата, но и след това, в процеса на нейната поддръжка във времето. Ние държим да се гордеем с направеното от нас. За нас няма нищо по- ценно от  това Вие да сте удовлетворени от партньорството си с  НИКА ДИЗАЙН.  
Заповядайте при нас и се уверете сами.
Благодарим, че отделихте време да прочетете този раздел.